Bedækningsbetingelser

Bedækningsbetingelser i forbindelse med bedækning ved vores avlshingst Warezz from broken Colours:

Vi modtager kun sunde og raske hopper fra sygdomsfrie besætninger.
 
Hopper skal minimum være 4 år, minimum 90 cm i stang og have rødt pas (anerkendt afstamning).
 
Hoppen skal senest en uge før være behandlet mod orm eller for nylig fået foretaget en gødningsprøve med EPG under 200.
 
Hopper der ikke er kommet i fol ved tidligere bedækninger samt hopper, der har kastet efterfølgende eller ved seneste foling har haft en kompliceret foling skal kunne forevise en ren svaberprøve, som er foretaget senest 3 uger før ankomst.
 
Følhopper modtages tidligst, når føllet er 30 dage gammelt.
 
Hoppen og et eventuelt føl opholder sig hos os på ejers egen regning og risiko. Vi forbeholder os ret til på ejers regning at tilkalde dyrlæge til hoppe eller føl, såfremt vi skønner det nødvendigt.
 
Hoppen går i stod med hingsten og tilses naturligvis flere gange dagligt. Hoppen bliver primært bedækket naturligt, men skønnes det nødvendigt også ved hånd.
 
Vi vil bestræbe os på hvis muligt, at tilbyde at udefra kommende hopper får deres egen fold at gå på. Da vi har trådhegn skal hoppe og evt. føl respektere (kende) sådanne indhegninger.
 
Såfremt hoppen ikke er ifolet efter 2 brunstperioder eller udviser unormal brunst, kan vi kræve, at der udtages en svaberprøve på hoppen på ejers regning.
 
Husk i forbindelse med aflevering af hoppe, at medbringe pas, da passet skal følge hesten, og altid skal kunne forevises på forlangende af myndigheder.
 
Hoppeejer forpligtiger sig til at indberette resultat af bedækning til Seges – det være sig levende eller dødfødt føl eller kastning.
 
Pris for en bedækning udgør kr. 3.000. Beløbet tillægges ikke moms og inkluderer bedækning, ophold, daglig tildeling af mineralbrikker samt indberetning af bedækning til Seges. Afregning foretages i forbindelse med aflevering af hoppe til bedækning.
Tusindfryd Highland & Shetland | Birkegaardsvej 45, DK-4370 Store Merloese - Denmark | Tlf.: +45 60881441 | tusindfryd@postkasse.net